Përfshihuni në Planner

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPlanner po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

393

Vargje

198

Gjuhë

16,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Planner përmban aktualisht 393 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 16,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Planner, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti