Përfshihuni në PianoBooster

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPianoBooster po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

419

Vargje

90

Gjuhë

3,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PianoBooster përmban aktualisht 419 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 3,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PianoBooster, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti