Përfshihuni në phpMyAdmin

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinphpMyAdmin po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

12832

Vargje

97

Gjuhë

76,4%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për phpMyAdmin përmban aktualisht 12832 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 76,4%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e phpMyAdmin, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti