Përfshihuni në Nutty

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinNutty po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

159

Vargje

197

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Nutty përmban aktualisht 159 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Nutty, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti