Përfshihuni në NewPipe

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinNewPipe po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1039

Vargje

98

Gjuhë

77,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për NewPipe përmban aktualisht 1039 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 77,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e NewPipe, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti