Përfshihuni në Molly Instant Messenger

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinMolly Instant Messenger po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

87

Vargje

77

Gjuhë

9,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Molly Instant Messenger përmban aktualisht 87 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Molly Instant Messenger, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti