Përfshihuni në Jami

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinJami po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

657

Vargje

1

Gjuhë

98,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Jami përmban aktualisht 657 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 98,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Jami, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti