Përfshihuni në iso-codes

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesiniso-codes po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15706

Vargje

163

Gjuhë

5,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për iso-codes përmban aktualisht 15706 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 5,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e iso-codes, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti