Përfshihuni në Hunspell

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinHunspell po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

79

Vargje

68

Gjuhë

82,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Hunspell përmban aktualisht 79 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 82,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Hunspell, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shqip në Hunspell