Përfshihuni në Guardian Project

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGuardian Project po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2300

Vargje

88

Gjuhë

36,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Guardian Project përmban aktualisht 2300 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 36,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Guardian Project, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përkthe Shihni gjuhë projekti