Përfshihuni në Godot Engine

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGodot Engine po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

39555

Vargje

95

Gjuhë

9,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Godot Engine përmban aktualisht 39555 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 9,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Godot Engine, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti