Përfshihuni në GNU Mailman

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGNU Mailman po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1651

Vargje

118

Gjuhë

75,9%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GNU Mailman përmban aktualisht 1651 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 75,9%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GNU Mailman, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti