Përfshihuni në GNU Health

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGNU Health po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

79297

Vargje

35

Gjuhë

0,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GNU Health përmban aktualisht 79297 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GNU Health, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti