Përfshihuni në GiveMeLyrics

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinGiveMeLyrics po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

32

Vargje

194

Gjuhë

100,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për GiveMeLyrics përmban aktualisht 32 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 100,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e GiveMeLyrics, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti