Përfshihuni në FreedomBox

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFreedomBox po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

2983

Vargje

39

Gjuhë

93,8%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për FreedomBox përmban aktualisht 2983 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 93,8%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e FreedomBox, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti