Përfshihuni në FeedReader

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinFeedReader po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

206

Vargje

72

Gjuhë

12,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për FeedReader përmban aktualisht 206 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 12,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e FeedReader, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti