Përfshihuni në Exaile

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinExaile po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1161

Vargje

77

Gjuhë

2,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Exaile përmban aktualisht 1161 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 2,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Exaile, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti