Përfshihuni në EasySSH

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinEasySSH po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

161

Vargje

196

Gjuhë

80,6%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për EasySSH përmban aktualisht 161 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 80,6%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e EasySSH, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti