Përfshihuni në Collabora Online

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinCollabora Online po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

977

Vargje

83

Gjuhë

11,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Collabora Online përmban aktualisht 977 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 11,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Collabora Online, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti