Përfshihuni në bookworm

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinbookworm po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

176

Vargje

198

Gjuhë

24,1%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për bookworm përmban aktualisht 176 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 24,1%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e bookworm, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti