Përfshihuni në blueman

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinblueman po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1105

Vargje

59

Gjuhë

54,7%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për blueman përmban aktualisht 1105 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 54,7%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e blueman, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti