Përfshihuni në Ayatana Indicators

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAyatana Indicators po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

438

Vargje

134

Gjuhë

25,3%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Ayatana Indicators përmban aktualisht 438 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 25,3%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Ayatana Indicators, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti