Përfshihuni në Avogadro

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAvogadro po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1292

Vargje

53

Gjuhë

14,2%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Avogadro përmban aktualisht 1292 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 14,2%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Avogadro, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti