Përfshihuni në Arctica Framework

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinArctica Framework po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

5211

Vargje

119

Gjuhë

74,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Arctica Framework përmban aktualisht 5211 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 74,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Arctica Framework, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti