Përfshihuni në Andor's Trail

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinAndor's Trail po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

15063

Vargje

46

Gjuhë

0,0%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për Andor's Trail përmban aktualisht 15063 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 0,0%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e Andor's Trail, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti